SECTION suggesties

Pasta met beukenzwammetjes, zwarte truffel, crème van burrata, hazelnoot, citroen – € 19,50
Schelvishaas met korst van pijnboompitten en pistachenoten, vichyssoise van peterselie, rucola en lavas, dragonolie, stokbrood – € 23,00
Secreto Iberico ‘Arturo Sanchez’ (edel Spaans varkensvlees van topkwaliteit) met huisgemaakte chimichurri, zuiderse salade van geroosterde paprika en veldsla, aardappelmousseline – € 25,50
Carilladas (Spaanse stoofpot van varkenswangetjes) met rozemarijnaardappel – € 23,00
Burrata met gegrilde chistorra, auberginekaviaar, tomaat, focaccia – € 14,00
Spaanse topham ‘Iberico Bellota Arturo Sanchez’, geraspte tomaat, pan de cristal – € 14,00
Venusschelpjes met chorizo, kerstomaat, fregola, basilicumcrème – € 14,50
Crème brûlée van hazelnoot, chocolade spongecake, gekarameliseerde noten – € 9,50
Huisgebakken lauwwarme brownie, gepocheerde peer, dulce de leche, notenijs – € 9,50
Café glacé – € 8,00
0 comments

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *