SECTION suggesties

Pasta al ragù di carne, rundsvlees, guanciale, tomaat, parmezaan – € 18,00
Risotto met geitenkaas, flespompoen, cantharellen, salie, hazelnoot – € 21,00
Schelvishaas, citroenpuree, viergesaus, friszure spinaziesalade, opgelegde venkel, pistache, basilicum – € 26,50
Tagliata van Argentijns grasgevoerd rund (Black Angus), ovengeroosterde aubergine, buffelmozzarella, paprikacrème, salsa verde, rozemarijnaardappel – € 29,50
Burrata met caponata, vierge, citroen, focaccia – € 15,00 (€ 18,50 als hoofdgerecht)
Tijgergarnaal (6 stuks), look, enoki, chili, stokbrood – € 15,00,
    (als hoofdgerecht (10 stuks) – € 21,50)
Cuberdon en rood fruit, vanille roomijs, pistache, limoen, atsina – € 10,00
Homemade chocolate fudge, sinaas, kardemomroom, gezouten caramel, pinda – € 10,00
0 comments

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.