Eindelijk!

Eindelijk! Uw Huyze gaat terug open, zij het momenteel enkel buiten, maar wat zijn we enthousiast er terug te mogen tegenaan vliegen! Als het weer het toestaat, zullen we jullie met veel plezier ontvangen op 1 van onze 3 terrassen. Bij regenweer zullen we helaas onze deuren nog even dicht moeten houden. Ontbijten op zondag zullen sowieso nog moeten wachten omdat het momenteel nog te fris is ’s morgens om mensen met het nodige comfort te kunnen ontvangen. Volg ons via FB of Instagram voor updates; we hopen jullie heel spoedig terug op een normale manier, volgens onze vertrouwde formule terug te mogen ontmoeten! Geniet van het mooie aankomende lente-en zomerweer; en als dat even kan zeker ook op ons terras 😉 Tot binnenkort, Kimberly en Joeri.

0 comments

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *